Головна » 2012 » Жовтень » 11 » Заарештований Бетмен «всього лише хотів допомогти»
18:58
Заарештований Бетмен «всього лише хотів допомогти»
У США за втручання у справи поліції був заарештований чоловік, одягнений в костюм Бетмена. Будучи «супергероєм», чоловік мав намір допомогти поліцейським, але поліцейські це не схвалили.

29 вересня 2012 33-річний Марк Уейн Вільямс (Mark Wayne Williams) був заарештований за відмову покинути місце аварії в місті Мічиган. Поки полціейскіе розшукували зниклого водія, до них підійшов Вільямс і сказав, що хоче допомогти їм.

«Ми попросили його піти, але він сказав, що хоче допомогти нам знайти водія» - сказав газеті Petoskey News-Review співробітник поліції Джефф Гірничо (Jeff Gorno). «Ми розшукували водія, використовуючи поліцейську собаку, а присутність Бетмена заважало їй слідувати по запаху. Ми були змушені заарештувати його, так як він заважав поліцейським працювати ». Це вже не перший раз, коли в США Бетмен порушив закон, але тоді все обійшлося без арешту.

Добровільний борець зі злочинністю був заарештований вже вдруге в цьому році. У липні поліцейські отримали повідомлення про підозрілий чоловікові, який забрався на дах будівлі. Прибулі на місце поліцейські знайшли там Уїльямса в костюмі Бетмена і заарештували його. Що він робив на даху не уточнюється, але поліцейські сказали, що при собі у нього були гумова палиця, аерозольний балончик і захисні рукавички.

Вільямс написав на своїй сторінці Facebook, що всього лише намагається зробити людям добро і бореться зі злочинністю, але його постійно карають за це. «Іноді я шкодую про те, що так намагаюся допомогти людям. Хоч мені дуже подобатися цим займатися, але коли за це до тебе так погано ставляться, то виникає питання - навіщо взагалі допомагати іншим?» - Пише він.

Должно быть это мужик часто увлекается помощью полиции. А может и вправду лучше было бы если он чем то другим занимался. Например, как нормальные простые мужики смотрел порно, а не на каких то там супергероев. Вообще зачем себе жизнь чем то напрягать, если можно на девчонок посмотреть, думаю тут всё меня поддержат. Кстати, по статистике именно фильмы такого жанра больше всего снимают стресс с людей, и не только с мужчин. 
Переглядів: 823 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Хто б із перечислених кого... якби їх заперли в одній камері!
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат