Головна » 2013 » Квітень » 23 » Відвідувачі ресторану швидкого харчування погрожували продавцеві зброєю
01:02
Відвідувачі ресторану швидкого харчування погрожували продавцеві зброєю
В американському місті Мемфіс, штат Теннесі, були заарештовані двоє чоловіків, яких так розлютила помилка продавця в ресторані швидкого харчування, що вони почали погрожувати йому зброєю.

Згідно поліції, 45 річний Антоніус Харт Старший (Antonius Hart Sr.) І його 19-річний син Антоніус Харт Молодший було арештовано 11 квітня 2013 року. Чоловіки замовили в ресторані швидкого харчування курячих крилець, але касир в ресторані допустив помилку в оформленні замовлення, і поклав їм менше крилець, ніж вони замовили.

Чоловіки прийняли замовлення і поїхали з ресторану, але лише пізніше помітили, що в їх замовленні не вистачало крилець. Коли вони повернулися і висловили своє невдоволення, касир запропонував доповнити їх замовлення, але чоловіки зажадали додати до замовлення безкоштовних крилець за «витрачений час».

Коли касир засумнівався, Харт Старший дістав з сумки автомат Калашникова AK-47 і пригрозив йому. Інцидент побачила одна з колег касира. Вона викликала поліцію, подумавши, що чоловіки були грабіжниками.

Прибулі поліцейські заарештували Харта Старшого за погрозу фізичним насильством, а Харт молодший був заарештований за співучасть. Поліцейські конфіскували автомат Калашникова та 24 патрони. А якби ці чоловіки вчинили так в ресторані Wazzabi, то, напевно, відбулася б велика перестрілка.

Присутні під час інциденту відвідувачі ресторану сказали, що інцидент їх налякав, і чоловіки вчинили «як божевільні», але вони сподіваються, що після цього якість обслуговування в ресторані покращиться.

Я бы хотел напоследок немного сказать полезного для людей, которых интересуют девочки. При этом девочки, у которых большие сиськи реально. Выбор видео должен вам понравится, я знаю что у них многие смотрят видео.  
Переглядів: 714 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Хто б із перечислених кого... якби їх заперли в одній камері!
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат