Головна » 2013 » Січень » 22 » Чоловік з відром на голові пограбував ресторан
18:50
Чоловік з відром на голові пограбував ресторан
Будь-який більш-менш розумний грабіжник знає, що успішне пограбування вимагає хорошої маскування. Один грабіжник у США зрозумів це занадто пізно і вирішив імпровізувати, надівши на голову відро.

У надії заробити швидких грошей, 23-річний Річард Будроу (Richard Boudreaux) вирішив пограбувати небудь заклад поруч зі своїм будинком в місті Сліделл, штат Луїзіана.

Метою чоловіки став ресторан морської кухні, в якому він працював. Він пробрався в ресторан вночі, але згадав, що в ресторані були встановлені камери прихованого відео-спостереження. Будроу зрозумів, що не взяв із собою ніякої маски, щоб прикрити обличчя, і що він може засвітитися. Міг би хоча б фальшиві вуса надіти - краще, ніж нічого.

Злочинець вирішив виправити ситуацію, надівши на голову відро, однак зробив він це запізно - одна з камер встигла зняти його обличчя. Після інциденту поліцейські швидко знайшли чоловіка і заарештували його.

«Будроу досить добре підготувався до пограбування - він надів рукавички, щоб не залишати відбитків, взяв із собою різні інструменти для злому дверей» - сказав прес-секретар місцевої поліції. «Однак він забув про одну важливу річ - заховати своє обличчя. Він надів на голову відро, вже перебуваючи всередині ресторану, але камери встигли зняти його обличчя».

Можу на останок завершити тільки тим, що зараз можна без всяких грабунків досягти того, що ваш сайт буде популярний в мережі. Для цього розкрутка сайту сюди вам буде потрібною, при чому взагалі без проблем. Раджу вам не помилятись із тим, що обирати для реєстрації.
Переглядів: 709 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Хто б із перечислених кого... якби їх заперли в одній камері!
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат