Головна » 2013 » Лютий » 22 » Американець проводить час в компанії надувних іграшок
21:34
Американець проводить час в компанії надувних іграшок
Любов буває дивна, як показує життя одного американця. Житель міста Редландс, штат Каліфорнія, по вуха закоханий у свою колекцію надувних іграшок і навіть сказав, що готовий одружитися на одній з них.

Згідно газеті The Sun, 20-річний чоловік на ім'я Марк уже шість років постійно проводить час зі своїми незвичайними друзями, а останнім часом він почав відчувати сильні почуття любові до надувному драконові, якого він називає Ліла.

Марк розповів, що йому нестерпно бути розлученим з його друзями більш ніж на день. Він спить разом з ними і навіть готує їм їжу і обідає разом з ними. Він також вважає, що у кожного з його друзів свій характер - деякі з них люблять музику, а інші люблять довго поспати. Але Марк, зрозуміло, не єдиний американець з таким дивним захопленням - є і багато інших, наприклад той чоловік, який проводить більше часу з лялькою, ніж з дружиною.

Також він розповів газеті, що почав сильно захоплюватися іграшками в 14 років через те, що його батьки зовсім не приділяли йому уваги. Друзі і родичі Марка сказали, що дуже турбуються про нього і намагаються переконати його звернутися за професійною допомогою.

Думаю что лучше дружить с нормальной техникой, с ней по крайней мере более реалистично говорить. А вообще лучше этой техникой пользоваться, особенно если она помогает вам. Вот для примера, я предлагаю всем посмотрите какая массажная накидка классная недорого продается, с такой накидкой массаж буде просто супер. Ну ведь это и вправду лучше чем игрушки какие-то там.

Переглядів: 632 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Коли найбільше смієтесь?
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат