Головна » 2013 » Квітень » 7 » Весну треба зустріти 30-денним оральним секс-марафоном
14:02
Весну треба зустріти 30-денним оральним секс-марафоном
Лікарі, дієтологи і фітнес-тренери дали читачам Metro поради, як зустріти весну свіжим і бадьорим.
Влаштуйте собі 30-денний оральний секс-марафон

Запропонуйте своєму партнерові займатися сексом щодня протягом місяця. "Зовсім не обов'язково, щоб у кожного з вас був оргазм. Важливі щоденні ласки. Якщо ви боїтеся не витримати марафон, домовтеся, що будете пестити одне одного не більше 5 хвилин. Придумайте" картки, що звільняють від орального сексу "і розігруйте їх як лотерею ", - рекомендує зоряний сексолог Джайя.

Отримуйте оргазм прямо під час тренувань

Отримувати задоволення можна практично від будь-яких вправ. Головне - правильно розподілити навантаження на тіло і дихати. "Візьмемо, наприклад, вправа на підйом тіла. Коли ви лежите на підлозі, тримайте руки за головою і піднімайте тулуб. Зробіть глибокий вдих, потім на видиху напружте м'язи малого тазу і зафіксуйте це положення. Коли ви розслабитеся, приємні хвилі пройдуть по всьому тілу . Дозвольте своєму тілу сіпатися і трястися ", - рекомендує сексолог Джайя.

Активний відпочинок

Теніс, велосипед, роликові ковзани - оптимальний вибір на весну. Допоможуть і прості прогулянки як уранці, так і ввечері. Можна і пересісти з автомобіля на двоколісний транспорт, вважає Джо Доуделл, персональний тренер актриси Енн Хетеуей.

Спіть по 7-8 годин

Сон допомагає організму відновитися, пояснює Джо Доуделл. Більш того, він безпосередньо впливає на вироблення двох важливих гормонів, які регулюють апетит. Це лептин, який повідомляє вам, що ви голодні, і грелін, який говорить, що організм вже наситився. В системі вони дозволяють вам намацати баланс. «Коли ви мало спите, рівень лептину в організмі падає, а рівень греліну зростає. З цієї причини вам хочеться багато солодкого », - говорить експерт.

Оптимальний розпорядок

Як виглядає ваш ранок? Встаєте, намагаєтеся знайти чисте нижню білизну, відправляєтеся на роботу на голодний шлунок і заливаєте в себе каву? Такий початок дня навряд чи дасть заряд бадьорості. Уникнути цього можна, приготувавши все з вечора, говорить Браун. «Все просто. Складіть акуратно всі ваші речі заздалегідь. Допомагає », - відзначає експерт.

Міняйте свої звички: скажіть немає негативу

За словами психолога Крістен Браун, яка працює з зірками шоу-бізнесу, весна - саме час визначитися, наскільки людина правильно живе. Якщо ви постійно відчуваєте роздратування, не проти пропустити стаканчик щовечора або постійно скаржитеся на свою роботу, пора зробити для себе висновки.

Калорії в потрібний час

Якщо ви не знаєте, як розподілити калорії протягом дня, запам'ятайте цю нехитру формулу: три повноцінних прийому їжі і два перекуси. «До прикладу, ваша норма - 2000 калорій», - зазначає Шеріл Форберг, дієтолог американського телешоу «Потерявший більше всіх». - «Розділіть цю цифру на чотири. Таким чином, у вас вийде сніданок, обід і вечерю по 500 калорій плюс два перекуси по 250 ».


Жирна їжа корисна для шкіри

Жирні кислоти омега-3 життєво необхідні людині для нормального розвитку. Вони також зроблять вашу шкіру більш м'якою і запобіжать її старіння. Велика кількість омега-3 міститься в рибі - особливо в оселедця і лососеві. Не любите рибу? Тоді вам підійдуть волоські горіхи і насіння льону: 3-4 грами на день - і все в нормі.


Если нету с кем устроить марафон, тогда есть предложение для вас. Сексуальная блондинка жаждет секса вот здесь ждет того что её прям таки закусают. Посмотрите, думаю что вы не пожалеете как минимум.
Переглядів: 792 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Хто б із перечислених кого... якби їх заперли в одній камері!
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат