Головна » 2012 » Лютий » 2 » Ну не всеж нашим дурня клеїти
21:53
Ну не всеж нашим дурня клеїти
Мешканка штату Массачусетс отримала несподіваний візит від співробітників ФБР. Жінка сказала, що співробітники спецслужби розпиляли вхідні двері бензопилою, а потім 30 хвилин тримали її під дулом пістолета, а лише потім зрозуміли, що потрапили не в ту квартиру. 
                                             
Джуді Санчес (Judy Sanchez) з міста Фічбург сказала, що 26 січня 2012 її розбудили гучні кроки, що доносилися з сходової клітини. Вона вийшла з кімнати саме в той момент, коли агенти ФБР почали пиляти двері в її квартиру.

"Я побачила стирчить з вхідних дверей бензопилу і почула, як за дверима хтось заряджає пістолет. Потім я почула, як за дверима сказали:" ФБР, всім на підлогу! ", І лягла" - сказала Санчес на інтерв'ю з новинним сайтом WHDH . com. "Я кричала:" Ви помилилися квартирою "кілька разів, але вони не слухали".

Санчес десь півгодини лежала на підлозі під дулом пістолета, поки агенти ФБР обшукували квартиру. Жінка сказала, що весь цей час в спальній плакала її 3-річна дочка. Зрештою, співробітники ФБР зрозуміли свою помилку - вони помилилися квартирою. Їх метою була сусідня квартира, де проживав чоловік, підозрюваний в торгівлі наркотиками. Цікаво, повторять вони свою помилку вдруге, як марсельська поліція?


Санчес сказала, що, не дивлячись на те, що ФБР вибачилося за свою помилку і виплатило їй компенсацію за заподіяну шкоду, вона і її дочка пережили сильний стрес. Жінка сказала, що тепер вона перед сном залишає бейсбольну биту поруч з ліжком, на всякий випадок.

Інформацію взято із сайту ЦеТупо

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Переглядів: 542 | Додав: Lybart | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Коли найбільше смієтесь?
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат