Головна » 2012 » Листопад » 12 » Грабіжник подав до суду на жертву
00:33
Грабіжник подав до суду на жертву
В американському селищі Грінбрей, штат Каліфорнія, відбулося дивне пограбування, яке закінчилося тим, що і грабіжник і жертва отримали кульові поранення, а грабіжник навіть подав на жертву в суд. Але, на щастя, справедливість восторжествувала, і в тюрму сяде саме злочинець, а не чоловік, що захищав своє життя і майно.

31-річний Семюель Кутруфеллі (Samuel Cutrufelli) вчинив пограбування в січні 2012 року. Чоловік пробрався в будинок, де проживав 90-річний Джей Леоне (Jay Leone), приставив пістолет до голови власника, зв'язав йому руки й почав шукати гроші та коштовності.

Поки грабіжник був відвернений, Леоне вивільнився, схопив свій пістолет і обидва чоловіки вистрілили один в одного. Кутруфеллі потрапив Леоне в щелепу, але сам отримав три кульові поранення у відповідь. Один з них викликав швидку допомогу, і обидва чоловіки були доставлені в госпіталь. Кутруфеллі був заарештований.

Але на цьому грабіжник закінчувати не збирався - він подав до суду на свою жертву, за те, що той вистрілив в нього «з необережності» і завдав сильного шкоди його здоров'ю. Він також звинуватив Леоне в тому, що він позбувся будинку, і від нього пішла дружина. Нагадує випадок, коли злочинець подав до суду на заручників.

Але нещодавно в суді Кутруфеллі був визнаний винним у пограбуванні та замаху на вбивство і тепер йому загрожує чималий тюремний термін, можливо, довічне ув'язнення. Адвокат Кутруфеллі сказав, що спробує умовити свого клієнта скасувати судовий позов проти Леоне, так як «з цього все одно нічого не вийде».


Но а если же вы фанат футбола, как и те кто работают над этим сайтом, тогда вас должно заинтересовать следующее сообщение. Все биографии известных и не очень известных футболистов здесь может прочитать каждый. Есть много интересных видео откровений, ну одним словом всем фанатам футбола туда.  




Переглядів: 716 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Хто б із перечислених кого... якби їх заперли в одній камері!
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат