Головна » 2013 » Лютий » 22 » Гігантський кролик прогнав грабіжника
21:41
Гігантський кролик прогнав грабіжника
Багато хто вважає, що собака - кращий тварина для охорони будинку від грабіжників, але чи так це насправді? В англійському місті Плімут, графство Девон, грабіжника прогнав з дому гігантський кролик.

Власниця будинку Кімберлі Мей (Kimberley May) розповіла місцевим ЗМІ, що пограбування сталося рано вранці 14 лютого 2013 року, поки в будинку всі спали.

"Ми лягли спати приблизно в 10 годин вечора в середу" - сказала вона. "Рано вранці я прокинулася через те, що наш кролик Тобі почав голосно тупотіти. Я спустилася вниз і побачила, що в нашому будинку хтось побував - усі шафи та ящики були відкриті. Тобі сидів біля вхідних дверей, але вдома вже нікого не було ". Жінка відразу ж звернулася в поліцію.

Сім'я точно не знає, що сталося, але Мей впевнена, що саме кролик Тобі прогнав грабіжника з дому. Жінка сказала, що помітила, що злочинець упустив деякі цінні речі на підлогу, ймовірно, в спробі швидко втекти. Мей вважає, що в темряві злочинець міг переплутати великого кролика з собакою. Цей інцидент показує, що кролик, як і папуга, здатний захистити будинок від непроханих гостей.

Жінка розповіла, що злочинець встиг поцупити переносний комп'ютер, її сумку і медаль її прадідуся. На даний момент поліція займається пошуком грабіжника.

Кролик в дома это конечно классно, но какого мужика он удовлетворит если женщины в доме нету. А вот для этого я вам предлагаю зайти на http://individualki-kieva.net/ и тогда вы много чего полезного узнаете как исправить ситуацию. Ну или хотя бы на ночь какую то исправить всё, и снова кормить своего кролика гиганта.
Переглядів: 709 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Хто б із перечислених кого... якби їх заперли в одній камері!
Всього відповідей: 54
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат