Головна » 2013 » Березень » 6 » Бетмен охороняє порядок в Англії, але краще брати тур у Прагу
20:04
Бетмен охороняє порядок в Англії, але краще брати тур у Прагу
Жителі британського міста Бредфорд в графстві Західний Йоркшир можуть спати спокійно, знаючи, що порядок в їх місті охороняє сам Бетмен, ну або, принаймні, чоловік, одягнений в його костюм.

Но давайте повременим продолжать с рассказом про британского Бэтмена, а поведаем про то где лучше и спокойней отдыхать. Сейчас например просто таки отменный тур в Прагу из Одессы может себе каждый в сети прямо заказать. Для этого не нужно много думать, нужно быстрее соглашаться ведь шара же.

25 лютого 2013 непізнаний чоловік у костюмі Бетмена привів в поліцейську ділянку в Бредфоре розшукуваного злочинця, ім'я якого не було афішувати. Чоловік перебував у розшуку за підозрою в крадіжці і зберіганні краденого майна.


Бетмен пропав також несподівано, як і прийшов. Його поява разом із злочинцем було знято на камери прихованого відео-спостереження в поліцейській дільниці, але через маски і костюми, поліцейські не змогли його розпізнати. Поліція опублікувала знімки героя, в надії отримати про нього бодай якусь інформацію. Добре, звичайно, коли Бетмен допомагає охороняти порядок, але у нього самого нерідко виникають проблеми з поліцією - наприклад, в минулому році в США Бетмена зупинила дорожня поліція за водіння без номерного знака.

"Чоловік, який привів розшукуваного злочинця до нас у відділок, був одягнений в костюм Бетмена і приховував своє обличчя, тому ми не змогли визначити його особистість" - сказав прес-секретар поліції Західного Йоркшира. "Ми були б вдячні тим, хто міг би надати нам бодай якусь інформацію про нього". А злочинця, якого зловив Бетмен, 8 березня чекає суд.
Переглядів: 631 | Додав: Lybart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Коли найбільше смієтесь?
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Все безкоштовно
Українське кіно
Міні-чат